Hallå folket,

För er som läst vår tidigare nyhet gällande nytillskottet Emil (här), så har ni förmodligen redan förstått att vi växer. Alltså inte bara fysiskt (efter all förbannad julmat), utan även när det kommer till vårt utbud. För att göra plats för nya, uppdaterade och även lite gamla favoriter så behöver vi nu rensa lite på våra lagerhyllor.

Därför har vi nu en kampanj som sträcker sig hela januari eller så länge lagret räcker. Vi bjussar på allt mellan 15-50% rabatt på hela sortimentet. Till exempel kan du klicka hem Emils favoriter Hot Dog ur vår Banana Hammocks kollektion för enbart 198kr, det motsvarar hela 39,6st varmkorvar på Biltema, hur bra är inte det? Vidare kommer några av våra trotjänare försvinna ur lager, så för att vara säker på att hugga ett par riktiga rariteter bör du snabba på innan de tar slut. They are NOT coming back.

Och vilka fan är det då? – kanske du tänker nu.

Det håller vi för oss själva, åtminstone ett tag till. Men det är verkligen inget att hänga läpp över, vi är 100% säkra på att ni kommer att fullständigt älska deras ersättare.

Glöm inte att skriva upp er för vårt nyhetsbrev, ni hittar det längst ner på sidan. Följ oss gärna på Instagram för att vara först med att få nyheter kring våra kommande lanseringar. Det är 2019 det händer.

Simma Lugnt,
Team Brallor