Vi gör saker annorlunda.

Vi gör saker annorlunda.

Om Brallor

Vi saknar lång historia, så varför hitta på en?

Brallor startades 2015 kort och gott för att vi tycker att trist är så fruktansvärt tråkigt. Vi drivs istället av att skapa kreativa, hållbara och färglada produkter utav hög kvalité, samtidigt som vi lär oss och har roligt under resans gång.

– TEAM BRALLOR

Två stollar

Alla känner nog igen sig i att få lite knäppa idéer ibland. Föreställ er då att ha någon på andra sidan bordet som kommer med feedback och arbetar hårt för att dina knäppa idéer faktiskt ska kunna bli verklighet. Typ så jobbar vi. Har kul, samtidigt som vi försöker skapa schyssta grejer för det mesta grundade i galenskap.

EMIL & ERIK

Erik Sandberg

Prisbelönt Designer

Emil Wallerstedt

Prisbelönt Designer

Vilka vi är

Brallor grundades 2015 och bestod till en början av två vänner. Teamet växte och kvar idag är två badbyxkonnässörer, uppväxta och sprungna ur underbara Sollentuna i Stockholm. Kanske var det något i dricksvattnet, eller så är båda bara lika trötta på tråkiga produkter av kass kvalité.

Vad vi vill

Vi vill inte vara som alla andra. Med miljön i åtanke skapar vi högkvalitativa produkter med unika tryck, utstickande färger och feta detaljer. Våra brillor tillverkas exempelvis för hand i Italien och våra badbyxor är tillverkade av återvunna plastflaskor. Färgstarkt, humoristiskt och miljösmart helt enkelt.

Hållbarhet är viktigt

Visste du att mer än 8 ton plast dumpas i havet varje år? Vi återvinner plastflaskor och gör om det till tyg. Ett par brallor motsvarar ungefär fem stycken plastflaskor som annars hade haft en negativ effekt på hela ekosystemet – allt ifrån att förorena vatten till att skada djurlivet.