RETURER OCH BYTEN

Du har självklart rätt att skicka tillbaka din vara till oss. En retursedel följer med i paketet och returfrakten är 69 kr vilket dras av från ditt tillgodohavande vid återbetalning. När vi har mottagit din retur får du en returbekräftelse via mail. Vid retur till lagret sätts ditt tillgodohavande minus returfrakt in på det konto du använde vid betalningen.

TIDSRAM

Som kund har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tagit emot varan, under förutsättning att badkläderna är oanvända då det finns en hygienfaktor att ta hänsyn till. Denna tidsperiod kan under vissa omständigheter förlängas, kontakta oss helst via våra sociala medier eller via chatten för snabbast återkoppling. Det går även bra att kontakta oss via hello@brallor.se för ytterligare information.

BYTES- OCH ÅNGERRÄTT GÄLLER ENDAST OM FÖLJANDE KRAV UPPFYLLS:
– Varan är oanvänd och felfri
– Varan är intakt och alla lappar/hygienlappar sitter kvar

Artikeln bör förpackas väl, tillsammans med alla medföljande tillbehör. Transportskador på grund av bristfällig förpackning debiteras ditt konto. Sätt inga adressetiketter direkt på produktförpackningar utan se alltid till att skydda dessa.

VÅR LAGERADRESS

Alla returer ska skickas tillbaka till adressen nedan:

Brallor.com
C/o DreamLogistics AB
Fanérgatan 14B
566 33, Habo (Sverige)

Viktigt! Ange ditt ordernummer, exempelvis #123456 på returblanketten när du returnerar din vara till oss.

Tänk på att inte skicka tillbaka din produkt till vår kontorsadress utan till adressen ovan, som är till vårt tredjepartslager DreamLogistics AB.