PRODUKTER

Hur miljövänliga är era produkter?

Vi försöker få hållbarhet att genomsyra allt vi gör på Brallor. Vi tillverkar våra brillor inom EU för att minska utsläpp vid frakt och vi tillverkar våra brallor av återvunnen plast. Fem plastflaskor motsvarar ett par brallor. Varför då tillverka badbyxorna i Sydostasien istället för EU? Jo det finns två anledningar, det ena är helt enkelt pris. Vi vill kunna erbjuda våra brallor till ett schysst pris. Det andra och mer viktiga är att Sydostasien ansvarar för majoriteten av utsläpp av plast i havet. Därför kändes det rimligt att ta plast i det området och göra det till något mer miljövänligt!

Vart tillverkas era produkter?

Våra brillor tillverkas i Italien och våra badbyxor tillverkas i Thailand.

Hur förpackas era produkter?

Vår solglasögon packas i ett smidigt resefodral som skyddar dina brillor när du är på resande fot! Våra badbyxor packas i en återförslutbar plastförpackning, tillverkad av återvunnen plast. Tips: du kan använda den som reseförpackning vid resor! Mer information om respektive förpackning hittar du under respektive produktsida.

Hur ska jag tvätta mina badbyxor? 

Överkonsumption är inte bra! Ta därför hand om dina badbyxor så att de även håller så länge som möjligt. Du hittar mer specifik information på vår tvätt- och vårdguide här. Du finner även en tvättlapp på insidan av dina badbyxor.

Vad har ni för garanti på era produkter?

Vi ger alltid ett års internationell garanti på alla våra produkter. Du kan läsa om vår garanti här.

Hur stora är era badbyxor i storlekarna?

Våra brallor är gjorda att sitta som en smäck på din bak oavsett kroppsform men de är något åt en mer slimmad fit. Så är du mellan två storlekar föreslår vi att du går upp en storlek snarare än ner. Vi har även utvecklat en storleksguide som du finner här. Är du osäker på vilken storlek du ska beställa kan du öven kontakta oss så hjälper vi dig, skriver du dessutom längd, vikt och vilken storlek du brukar ha i jeans så kan vi enklare ge råd!

Skyddar era solglasögon mot solens strålning?

Ja, våra brillor är CE-märkta och har 100% UV400 skydd. Oroa dig inte, vi hjälper dig skydda dina ögon i stil!

HANDLA

Hur lång tar det att få min order?

Vi skickar din order så snabbt som möjligt med den bästa kuriren baserat på din plats och order. Frakt inom Sverige brukar ta 1-3 dagar, inom Europa 3-5 dagar och utanför Europa 6-9 dagar. Läs med om våra frakt- och leveransvillkor här.

Vilka sätt kan jag betala på?

Du kan betala med Klarna inom Sverige och PayPal utanför Sverige. Både Klarna och PayPal erbjuder flera olika betalningsalternativ. Läs mer om våra betalningsvillkor här.

Hur kan jag kontakta er?

Det är enkelt! Antingen direkt här i vår FAQ genom att klicka på vår mailadress hello@brallor.se, skriva i vår chatt nere i högra hörnet eller via våra sociala medier där du hittar oss på @brallororiginals. Se även vår kontaktsida här.

Hur hanterar ni personuppgifter?

Vi tar din personliga integritet på högsta allvar och följer ramverk som GDPR för att säkerhetsställa att de hanteras på rätt sätt. Du kan läsa hela vår integritetspolicy här.