FRAKT- METOD OCH KOSTNAD

Fraktmetod och fraktkostnad beräknas i kassan beroende på adress. Ordrar inom Sverige skickas med främst med DHL men även ibland med PostNord, ordrar inom EU och Internationellt skickas vanligtvis med UPS men ibland med FedEx. Vi erbjuder även gratis frakt vid köp över 1000 SEK / 100 EURO inom Sverige.

Frakt

LEVERANSTID

Inom Sverige: 1-3 dagar
Inom Skandinavien: 2-4 dagar
Inom Europa: 3-5 dagar
Utanför Europa: 6-9 dagar

FRAKTKOSTNAD

Kostnad för frakt kalkyleras i kassan baserat på ditt land (leveransadress).

Observera att leveranstiden kan variera beroende på yttre faktorer som vi inte kan påverka. Till dessa hör exempelvis väder och/eller förtullning. Däremot skickar vi alltid ut din beställning så fort vi kan med all information och blanketter som behövs för att alla processer ska gå så smidigt som möjligt. För vissa destinationer utanför EU kan vi inte alltid garantera dessa tidsramar. För mer specifik information kring leveranstid, kontakta hello@brallor.se eller klicka dig in på vår kontaktsida.

ÄNDRING AV ADRESS

När en orderbekräftelse har tagits emot har kunden 1 timma på sig att kontakta hello@brallor.se för att begära en adressändring. Då allt är automatiserat har vi efter denna tidsperiod inte alltid möjlighet att kunna stoppa en order.

OUTHÄMTAT PAKET

Om ett paket inte hämtas ut och skickas tillbaka till oss kontaktar vi dig via den e-post du angav vid beställning. Om vi får svaret att skicka paketet igen kommer vi att göra det gratis. Om vi får svar med beslutet att ordern ska returneras, eller om vi inte får något svar inom sju arbetsdagar, kommer vi att återbetala beloppet för ordern minus en kommission för fraktkostnaden. Detta belopp är 100 SEK eller 10 EUR oavsett land beroende på vilken valuta du betalat med.