INTRODUKTION TILL VILLKOR

Välkommen till villkoren för Brallor AB, www.brallor.com samt tillhörande underdomäner (framgent: webbplatsen). Om du fortsätter att använda och bläddra på webbplatsen godkänner du att följa och vara bunden av våra villkor för användning, tillsammans med vår sekretesspolicy. Om du inte håller med något del av dessa villkor, råder vi dig att inte använda webbplatsen. Följande termer hänvisar till ägarna av denna webbplats och varumärke: Brallor, Brallor Originals, Brallor AB. Brallor AB är ett aktiebolag med organisationsnummer 556992-3401. Brallor är ett varumärke som startades, drivs och ägs av Brallor AB. Alla villkor som anges på denna webbplats är godkända av Brallor AB.

HANDLA

För att göra ett köp på webbplatsen måste du vara åtminstone 18 år eller ha tillstånd från en förmyndare/föräldrar. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från personer som lämnat falska personuppgifter, felaktig betalningsinformation och/eller har dålig kredit. Fakta och priser ges med reservation för felskrivningar och eventuella felaktigt definierade tekniska specifikationer. Alla priser på denna webbplats inkluderar 25% moms inom EU. Vi förbehåller oss också rätten att inte genomföra en order, till exempel om produkten är slut i lager eller på grund av tekniska problem. Vi förbehåller oss även rätten att annullera en beställning om bedrägeri misstänks. Alla varor tillhör Brallor AB till en full betalning når oss.

PRIS

Brallor AB har en svensk F-skattsedel genom Brallor AB med organisationsnummer 556992-3401. Alla våra priser är inklusive 25% moms inom Sverige och EU, vårt momsregistreringsnummer är SE556992-340101. Moms är enbart inkluderat för orders inom EU och ingår således inte i ordar utanför EU. Om moms ändras, förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i enlighet med detta. Priser kan variera från dag till dag och det angivna priset på webbplatsen kan variera med vad som faktureras. Valuta väljs baserat på din plats. Observera att utanför EU kan du som kund kan behöva betala en ytterligare kostnad i ditt land. Denna kostnad är upp till dig som kund att betala och Brallor AB är inte debiterbara för denna kostnad.

TRASIG VID LEVERANS

Skulle du mottaga en defekt/trasig eller felaktigt levererad produkt, kontakta kundtjänst på hello@brallor.com. Detta måste göras inom en rimlig tidsram från att du mottagit leveransen. Om du som kund har förhindrats att undersöka varorna vid leverans rekommenderar vi att du gör det så snart som möjligt. Webbplatsen har alltid rätt att på egen bekostnad rätta till felet, t.ex. genom reparation eller byta varan mot en felfri vara av samma kvalitet och utseende.

KONFIRMATION

När vi mottagit din beställning skickar vi en bekräftelse till dig via e-post med din orderinformation. Det är bra om du sparar denna bekräftelse för praktiska anledningar om du behöver kontakta vår kundtjänst, hello@brallor.com. Har du inte mottagit en orderbekräftelse? Dubbelkolla skräpposten. Ligger den inte där? Kontakta oss!

FORCE MAJURE

Brallor AB ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som Brallor AB inte kunnat råda över såsom exempelvis allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar Brallor AB Kunden dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen.

BETALNING

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder så du kan använda den som passar din situation bäst. Bor du i Sverige kan du betala via Klarna. Bor du utanför Sverige kan du betala med PayPal. Varje tjänst erbjuder flera olika metoder för betalning. Se villkor för Klarna Checkout här. Se villkor för PayPal här. Ha i åtanke att villkor skiljer sig beroende på ditt land, vänligen välj ditt land för korrekta villkor. De två länkar vi har här är till de svenska villkoren. Du kommer även se dessa villkor och acceptera dem innan du kan betala för dig order. Har du några frågor om respektive tjänst hör du enklast av dig till Klarnas support gällande Klarna frågor, till PayPals support gällande PayPal frågor.