Nu åker vi!

I Torsdags mötte Erik och Emil upp med den lycklige vinnaren av vår Musikhjälpen-auktion. För er som missat detta kan ni läsa mer i vår tidigare nyhet genom att klicka här.

Den lyckliga vinnaren vid namn Viktor fick möjligheten att designa sina helt egna badbyxor av sin fru i julklapp. Vi möttes upp på BAP – Burgers & Pastrami på Linnégatan i Stockholm där Erik och Emils någorlunda kloka huvuden slogs ihop med Viktors desto klokare, för att tillsammans jobba fram en riktigt schysst design.

Efter några öl och riktigt gott käk landade vi i ett personligt mönster som återspeglar både Viktor och den lekfullhet som Brallor står för. Vi är minst sagt superdupernöjda med resultatet och nu återstår bara lite skissande samt den faktiska tillverkningen. Enbart ett par tillverkas vilket gör dessa till extremt limited edition!

Vi önskar även gå i god för BAP, som utan tvekan tillhör en av de bättre burgar-restaurangerna i Stockholm. Trevlig personal och riktigt bra käk till rimliga priser. Värt ett besök helt enkelt!

Vi hoppas att kunna uppdatera er alla från poolkanten i sommar när Viktor för första gånger får ROCKA sina helt egna Brallor. Stay tuned!

Over & Out,
Team Brallor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *