Morsning,

Brallor verkligen växer så det knakar och för att hinna med i vår vanliga takt (ganska så långsam) har vi fått äran att ta med Emil Wallerstedt resan. En resa mot att sätta lite mer färg på en, i våra ögon, gammalmodig och relativt trist bransch.

Emil kommer att agera som CMO och är en fena på både marknadsföring, content och att äta chicken nuggets.

Vill du veta varför Pepsi Max är bättre än Cola Zero? Eller kanske diskutera memes in på småtimmarna? Ja, då är Emil din go-to guy. Har du vidare undrat över varför du ens hamnade på vår hemsida? Ja, då sitter förmodligen Emil inne på svaret.

Emils Favoritbrallor

1. Egg Sandwich – Ojojoj. Finns det något bättre än en riktigt schysst äggmacka en sommarmorgon? Kruxet är dock att Emil ”får finnar” av ägg, så för honom passar det bättre att bara ha dem som motiv än att faktiskt äta dem. Ordet mespropp var det ord vi tänkte på första gången vi hörde det, men så länge han är glad är vi också glada.

2. Donut – Munkar, söta och runda. Precis som Emil själv. Det härliga ljusblå, blandat med det mysiga rosa tycker han gifter sig mot en brunbränd hud, oavsett vem dem sitter på. Han påstår även att munkar är ett mönster som tjejer tycker om, något vi inte kan styrka då Emil ryktas ha levt i ofrivilligt celibat sedan 2007.

Simma Lugnt,
Team Brallor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *