Tjo,

Efter ett grymt 2017 var vi supertaggade inför att få arbeta med vår SS18 kollektion.
Med våra tidigare modeller i åtanke ville vi följa samma spår, där schyssta färger möter skojiga mönster, men samtidigt – göra något riktigt galet.

Vad som till en början var ett första april-skämt, vart till verklighet genom er positiva feedback. Tack vare er kunde vi 2018 stolt presentera vår Banana Hammock kollektion, vilken garanterat säger farväl till en dålig bränna!

Men har 2018 bara varit en dans på rosor? Mjääee… Oändligt många timmar med tekniska strul, klianden på huvudet och sena nätter har utståtts… Men har det verkligen kännts så tufft? Nä, inte för några som älskar det man jobbar med!

Vi är också glada över att ha fått förstärkning i form av en gammal vän, Emil Wallerstedt, som kommer att axla rollen som CMO på den kommande Brallor resan. Med ett enastående kreativt sinne kommer han definitivt även bidra till flertalet nya schyssta modeller.

Utöver det så har 2018 inneburit massvis med arbete “bakom kulliserna”, vilket är något ni kommer att få skåda väldigt snart. Håll utkik för BRALLOR 2019!

Simma lugnt,
Team Brallor