Morsning korsning,

Många av er har säkert koll på Musikhjälpen vid det här laget. Men för er andra som är mindre bevandrade inom området börjar vi med en kort recap på vad det är och vad de står för detta år.

En decembervecka om året sänder Musikhjälpen live, dygnet runt för att lyfta fram en undanskymd problematik eller katastrof. Under denna vecka är det musiken och tittarnas engagemang – som räddar liv. I år sänds Musikhjälpen 10-16 December från Stortorget i Lund och årets tema är: Alla har rätt att funka olika.

Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof – och få hjälp sist. Vi på Brallor står för mångfald och tror på att vi alla är unika och har våra egna förutsättningar och stil. Med detta sagt vill vi självklart dra vårt strå till stacken och bidra till detta otroligt vassa initiativ.

Vi gör (enligt oss själva) världens bästa och snyggaste badkläder. Vi vill därför nu ge någon av ER möjligheten till att designa ett par egna riktigt schyssta brallor – samtidigt som vi gör nytta! Du kanske drömmer om ett par badbyxor med ditt eget ansikte på? Kanske ett par Brallor med köttbullar till din köttbulle-tokige morbror? Eller helt enkelt ett par Brallor med ditt företags logotyp för att imponera på chefen?

Nu startar vi en auktion på Tradera till förmån för Musikhjälpen. I denna auktion har du chansen att få designa dina helt egna badbyxor som vi tillverkar i en otroligt limiterad upplaga om ETT (1) par till dig eller en vän. Du väljer själv färg, mönster och detaljer, vi hjälper dig självklart att skapa mönstret och att förverkliga dina tankar och ideér.

Bor du eller kan ta dig till Stockholm bjuder vi även på middag och diskuterar igenom dina Badbyxor tillsammans, så du lär dig känna oss, kan få hjälp med dina kreativa ideér och skissning. Vi hittar ett datum som passar för oss alla. Vi finns i Stockholm och vinnaren står för eventuell resa hit.

  • Högste budgivare nu klar! Grattis! Håll utkik för framtida stories om vad för balla och unika brallor vi skapar!

Simma lugnt,
Team Brallor