Den här sagan började redan 2015 när vi insåg att vi inte lyckades hitta några riktigt schyssta badkläder varken på nätet eller i fysisk butik. Resultatet... Ja, vissa kallar dem badbyxor, andra säger badshorts och en halvball kombination kan vara badbrallor. Vi kallar dem däremot bara för brallor. Alla våra badbyxor för herr är framtagna i högsta kvalité, med polyester av återvunna plastflaskor samt elastane för härlig stretch. Snygga badbyxor av snabbtorkande material, med en perfekt passform helt enkelt.

Sveriges snyggaste badbyxor

Enligt oss i alla fall! Vi har tagit fram badkläder där vi satsat allt på unika mönster och färger. Våra badshorts är tillverkade av återvunnen plast med en härlig stretch vilket gör dem både miljövänliga och bekväma. Det snabbtorkande tyget gör dem optimala att bära på stranden, under semestern eller vid poolen och ger dig ytterligare en anledning till att inte behöva byta om mellan badet och restaurangbesöket.

Vilken färg är bäst för mig?

Det är aldrig fel att våga sticka ut och framför allt inte vid ditt val av badkläder. Om du kämpar med att bli brun, men trots allt vill ge ett solkysst intryck bör du söka efter en färg som framhäver din bränna. Våra badbyxor med dalahästar kan vara ett exempel, eller varför inte lusekoftan. Vill du veta mer så har vi faktiskt skrivit en riktigt schysst guide här. Du kan även kika på vår instagram om du önskar mer inspiration.

Handla med gott samvete

Vill du shoppa badkläder med gott samvete? Bra. Denna kollektion är nämligen tillverkad av återvunnen plast. I själva verket är allt polyester som återfinns i ett par av våra badbyxor helt tillverkat av återvunnen plast. Utan att tumma på varken passform eller känsla kan vi nu stoltsera med en kollektion helt beståendes av miljövänliga badbyxor av högsta kvalité. Vill du läsa mer om hur vi arbetar med miljön kan du göra det här.