Vårt koncept är enkelt.

Vi har sedan starten 2015 strävat efter att göra tråkiga produkter lite roligare. Vår första kollektion bestod av brallor i utstickande färger och mönster. Kort därpå släppte vi även våra snuskigt tighta Banana Hammocks och idag tillverkas alla våra badbyxor av återvunnen plast. Solglasögon (Brillor) i schyssta färger har även dem rotats sig in i utbudet.

Läs mer

Miljövänliga badbyxor i återvunnen plast. Miljövänliga badbyxor i återvunnen plast. Miljövänliga badbyxor i återvunnen plast. Miljövänliga badbyxor i återvunnen plast. Miljövänliga badbyxor i återvunnen plast. Miljövänliga badbyxor i återvunnen plast.

1-3 dagars leverans

Alla beställningar lagda före klockan 12.00 skickar vi samma dag.

Smidiga betalningar

Betala snabbt, säkert och smidigt via vår betalpartner Klarna.

Fri frakt över 1000 SEK

Köp två produkter, eller över 1000 SEK så bjuder vi på frakten.

Miljösmart alternativ

Alla våra badbyxor är tillverkade av fem återvunna PET-flaskor.

Badkläder för män genom historien

I den största delen av människans historia så har man alltid badat naken. Varför började män med baddräkter och badbyxor…

Läs mer

Brallors Årskrönika 2019

Tvåtusennitton. Vilket år!  Ägarförändringar, nya produkter och massvis med arbete under men också ovanpå ”huven” sammanfattar utan tvekan ett händelserikt…

Läs mer

Anpassa färgen på dina badkläder efter din hudton!

Det kan vara svårt att välja badkläder som matchar ens hudton. I de flesta fall vill man ju även ha…

Läs mer

Bättre för miljön och fett sköna.

Visste du att mer än 8 ton plast dumpas i havet varje år? Vi återvinner plastflaskor och gör om det till tyg. Ett par badbyxor motsvarar ungefär 5 stycken plastflaskor som annars hade haft en negativ effekt på hela ekosystemet – allt från att förorena vatten till att skada djurlivet.

MILJÖVÄNLIGT?

brallororiginals

FÖLJ OSS